O nama


”Josip

”Yumeiho


Oduvijek me je zanimala priroda i dobrobiti koje ona čovjeku daje, tako da sam u rodnom gradu, Slavonskom Brodu i završio srednjoškolsko obrazovanje za Biljnog tehničara.

Nastavio sam se obrazovati u tom smjeru pa sam 2001. u Zagrebu postao polaznik prve generacije „Aromara“ akademije u kojoj sam odabrao specijalnost: smjer aromamaser i aromaterapeut. Od tada aktivno promoviram korištenje aromaterapije, a posebno aromaterapiju u obitelji.

Kako sam po prirodi istraživač i jer sam se želio usavršavati u drugim znanjima i terapijama, počeo sam se 2002. godine u Zagrebu stručno usavršavati kod samog kreatora i utemeljitelja Yumeiho terapije, dr. Saionjin Masayukij-a pod čijim sam budnim okom završio prvi stupanj. Yumeiho terapiji sam se posvetio posljednjih 12 godina, tijekom kojih se neprestano usavršavam, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, jer redovito posjećujem Yumeiho seminare.

2. I 3. Stupanj Yumeiho terapije položio pod mentorstvom iskusne hrvatske učiteljice vft. Ive Kolić, 5. stupanj Yumeiho i postao Yumeiho terapeut te primio licencu za rad i promoviranje Yumeiho terapije.

josip-goscak-uvjerenje-o-osposobljenosti-za-aromamaserjosip-goscak-uvjerenje-o-osposobljavanju-za-aromaterapeutajosip-goscak-yumeiho-diplomajosip-goscak-yumeiho-diploma-3-stupanjjosip-goscak-certifikat-o-sudjelovanju-na-yumeiho-seminaru-u-rumunjskoj


Kontakt

Josip Gošćak
Yumeiho & Aroma terapeut
email: jgoscak@gmail.com
mob: +385 95 920 55 42
web: www.yumeiho.com.hr


image001

Pošalji upit

Vaše ime*

Email*

Vaša poruka*

Unesite kod u polje ispod.
captcha

Novosti

Gošćak j.d.o.o. Sva prava pridržana.