Yumeiho terapija

Yumeiho

Yumeiho je terapeutska japanska masaža.
Nastala je spajanjem najboljih istočnjačkih tehnika. Utemeljena je na prirodnom načinu liječenja.
Glavno sredstvo za rad u tretmanu ruke su terapeuta.

yumeiho-terapija-121

Yumeiho terapijom ponovno se uspostavlja narušena simetrija tijela, pravilno držanje, ublažavaju se i uklanjaju bolovi u leđima, vratu te ostalim dijelovima tijela.

Yumeiho se koristi u svrhu opuštanja, prevencije bolesti mišićnoskeletnog sustava, te terapijskog liječenja.

Yumeiho terapijom uspostavljamo ravnomjerno težište tijela i simetriju tijela.

Prikaz promjene težišta tijela

teorija-tezista-tijela

Promjena težišta tijela događa se kada se većina težine tijela prebaci na jednu nogu. Opterećena noga trpi te dolazi do bolova uz iskrivljenje kralježnice. Kad noga ne može više podnositi neravnomjerno raspoređenu težinu tijela, prebacuje većinu težišta tijela na drugu nogu. Kralježnica se još više savija i dobiva izgled slova S. Dolazi do poremećaja u mišićno-koštanom, živčanom, krvožilnom sustavu. Javljaju se problemi s unutarnjim organima, poremećaji cirkulacije, glavobolje…

Kao što vidimo, ako je težište poremećeno, tijelo se napinje, opterećuje više jednu nogu, iskrivljuje i oštećuje kralješnicu a posljedično uzrokuje različite bolesti.

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja narušena simetrija tijela. Pokušava se ispraviti kompletna postura te pravilno rasporediti težina na lijevu i desnu stranu tijela. To pridonosi nestanku bolova i uživanja u dobrom zdravlju.

Vrlo je velika vjerojatnost da čak i ljudi koji trenutno uživaju u dobrom zdravlju imaju asimetriju tijela koja se sada ne primjećuje. Oni svakodnevno kroče prema bolestima koje bi se mogle izbjeći kada bi se tijelo vratilo u simetriju.

Kontakt

Josip Gošćak
Yumeiho & Aroma terapeut
email: jgoscak@gmail.com
mob: +385 95 920 55 42
web: www.yumeiho.com.hr


image001

Pošalji upit

Vaše ime*

Email*

Vaša poruka*

Unesite kod u polje ispod.
captcha

Novosti

Gošćak j.d.o.o. Sva prava pridržana.